Giraffeweg 2, 1338 EG Almere 085 - 487 79 50 hello@adfiadon.nl

Kom bij ons op de koffie

Giraffeweg 2, 1338 EG Almere

Bel ons voor een afspraak

085 - 487 79 50

Stuur ons een email

hello@adfiadon.nl

Monday
8:30 am - 5:00 pm
Tuesday
8:30 am - 5:00 pm
Wednesday
8:30 am - 5:00 pm
Thursday
8:30 am - 5:00 pm
Friday
8:30 am - 4:00 pm
Saturday
Closed
Sunday
Closed

Stuur ons een bericht

Natuurlijk mag je ons ook een bericht sturen via

January 6, 2023 Comments (0)

Welkom op onze nieuwe website

We zijn ontzettend blij dat je er bent om mee te genieten van de nieuwe look en feel van ons online thuis.

Het project

Toen we begonnen aan dit project was ons doel om een moderne, gebruiksvriendelijke website te creëren die gemakkelijk te navigeren is en waar je gemakkelijk de informatie kunt vinden die je zoekt. We wilden een plek creëren waar mensen zich thuis zouden voelen en waar ze alles konden vinden wat ze nodig hebben om hun doelen te bereiken.

We hebben hard gewerkt om dit doel te bereiken en we hopen dat je het resultaat net zo leuk vindt als wij. Maar we zijn er nog niet helemaal. Er zijn nog enkele pagina’s onder constructie en we zullen ons best doen deze zo snel mogelijk online te krijgen. Daarnaast blijven wij de website aanvullen met nieuwe content en features om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We hopen dat je onze nieuwe website zult waarderen en we zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat je altijd de informatie krijgt die je zoekt.

Wat is nieuw

Maar laten we eerst eens kijken wat er allemaal nieuw is op de website. Allereerst hebben we een volledig nieuwe lay-out die gemakkelijker te navigeren is en beter aansluit bij wat onze bezoekers zoeken. We hebben ook nieuwe categorieën toegevoegd om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk de informatie kunt vinden die je zoekt.

Daarnaast hebben we ook een blogsectie opgezet. Hier vind je straks de laatste nieuwtjes en updates over wat er bij ons en binnen administratieland gebeurt, evenals nuttige tips en advies om je te helpen bij het bereiken van je fiscale doelen. Houd het blog dus zeker in de gaten voor de laatste updates.

Verder zijn we hard bezig onze LinkedIn-pagina op te zetten. Je kunt ons nu gemakkelijk volgen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. We zijn van plan om regelmatig berichten te plaatsen en interactie te hebben met onze volgers, dus wees niet bang om ons te benaderen als je vragen hebt of gewoon even wilt kletsen.

Dit was het even voor nu. Heb je vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Leave a Reply