Giraffeweg 2, 1338 EG Almere 085 - 487 79 50 hello@adfiadon.nl

Kom bij ons op de koffie

Giraffeweg 2, 1338 EG Almere

Bel ons voor een afspraak

085 - 487 79 50

Stuur ons een email

hello@adfiadon.nl

Monday
8:30 am - 5:00 pm
Tuesday
8:30 am - 5:00 pm
Wednesday
8:30 am - 5:00 pm
Thursday
8:30 am - 5:00 pm
Friday
8:30 am - 4:00 pm
Saturday
Closed
Sunday
Closed

Stuur ons een bericht

Natuurlijk mag je ons ook een bericht sturen via

January 16, 2023 Comments (0)

Waarom bedrijfsadministratie belangrijk is


Bedrijfsadministratie

In het verhaal van onze klant, Jan, is hij de eigenaar van een groeiende webshop. Hij is druk bezig met het verkopen van zijn producten, maar merkt dat hij steeds meer moeite heeft met het bijhouden van zijn administratie. Hij begint zich zorgen te maken over de financiële gezondheid van zijn bedrijf en weet niet precies hoe hij dit op de juiste manier moet aanpakken.

Gelukkig voor Jan, besluit hij om hulp te zoeken bij ons administratiekantoor, Adfiadon. Wij zijn de gids in zijn verhaal en bieden hem professionele ondersteuning bij het op orde houden van zijn bedrijfsadministratie.

 

Een efficiënte boekhouding

We beginnen met het opzetten van een efficiënte boekhouding. Hierdoor krijgt Jan inzicht in zijn inkomsten en uitgaven en kan hij snel zien waar hij eventueel besparingen kan realiseren. Vervolgens richten we een debiteurenadministratie in, waardoor Jan precies weet wie hem geld schuldig is en wanneer hij dit kan verwachten. Dit helpt hem om zijn cashflow beter in de gaten te houden.

Met onze assistentie bij de crediteurenadministratie, kan Jan efficiënt beheren wie hij geld schuldig is, hoeveel en wanneer het betaald moet worden. Dit helpt om conflicten met leveranciers te vermijden en onderhoudt een gezonde relatie met hen.

We zorgen ook voor een efficiënte kas- en bankadministratie. Hierdoor kan Jan snel zien waar zijn geld naartoe gaat en hoeveel geld hij nog op zijn rekeningen heeft staan. Dit helpt hem om beter beslissingen te nemen over zijn uitgaven.

Verder maken we tussentijdse cijfers op, zodat Jan op elk moment inzicht heeft in de prestaties van zijn bedrijf. Door dit te doen, kan hij snel reageren op eventuele problemen en voorkomen dat hij erin verzeild raakt.

Om te zorgen dat Jan zijn doelstellingen haalt, maken we ook een begroting en prognoses. Hierdoor weet hij precies waar hij naartoe werkt en wat hij moet doen om zijn doelen te bereiken. Hierdoor kan hij zijn bedrijf efficiënter runnen.

Tot slot maken we een jaarrekening op, zodat Jan precies weet hoe zijn bedrijf er financieel voorstaat en hoeveel belasting hij moet betalen.

 

Resultaat

Dankzij onze hulp, heeft Jan nu een helder overzicht van zijn administratie en kan hij zich volledig richten op het groeien van zijn webshop. Hij kan gerust zijn, wetende dat zijn administratie in goede handen is en dat hij op elk moment inzicht heeft in de prestaties van zijn bedrijf.

 

Conclusie

Als Jan ons administratiekantoor niet had bezocht, had hij wellicht moeilijkheden gehad met zijn leveranciers of zou hij in de knel zijn gekomen met de belastingdienst. Ook zou hij geen inzicht hebben gehad in de prestaties van zijn bedrijf en had hij moeite gehad met het maken van goede beslissingen voor de groei van zijn webshop.

Daarom is het belangrijk om professionele hulp te zoeken voor het bijhouden van de bedrijfsadministratie, om ervoor te zorgen dat je bedrijf financieel gezond blijft en je je kunt richten op wat echt belangrijk is: groeien en succesvol zijn in je bedrijf.

 

Voordelen van een professioneel administratiekantoor

Een administratiekantoor kan ook helpen bij het automatiseren van processen, waardoor de tijd die je besteedt aan administratie verminderd wordt. Dit geeft je de ruimte om te groeien en meer tijd te besteden aan andere belangrijke taken zoals marketing, verkoop en productontwikkeling.

Een ander voordeel van professionele hulp is dat je ervoor zorgt dat je administratie voldoet aan alle wettelijke eisen. Dit voorkomt dat je in de problemen komt met de belastingdienst of andere instanties.

Tot slot kan een administratiekantoor ook helpen bij het opstellen van een financieel plan. Hierdoor kan je bedrijf zich beter voorbereiden op toekomstige groei en zorgen dat je op elk moment inzicht hebt in de financiële gezondheid van je bedrijf.

 

Samenvattend

Het bijhouden van een bedrijfsadministratie is een belangrijk aspect van elk bedrijf. Door professionele hulp in te schakelen, kan je je bedrijf efficiënter runnen, problemen voorkomen en je richten op wat echt belangrijk is: groeien en succesvol zijn in je bedrijf. Dus als je als ondernemer worstelt met de administratie, aarzel niet om hulp te zoeken bij een administratiekantoor. Het zal je veel tijd, geld en stress besparen.

Neem contact op met Adfiadon via: https://adfiadon.nl/contact/

Leave a Reply