Giraffeweg 2, 1338 EG Almere 085 - 487 79 50 hello@adfiadon.nl

Kom bij ons op de koffie

Giraffeweg 2, 1338 EG Almere

Bel ons voor een afspraak

085 - 487 79 50

Stuur ons een email

hello@adfiadon.nl

Monday
8:30 am - 5:00 pm
Tuesday
8:30 am - 5:00 pm
Wednesday
8:30 am - 5:00 pm
Thursday
8:30 am - 5:00 pm
Friday
8:30 am - 4:00 pm
Saturday
Closed
Sunday
Closed

Stuur ons een bericht

Natuurlijk mag je ons ook een bericht sturen via

April 11, 2023 Comments (0)

Fiscale aftrekposten voor ondernemers: bespaar geld en groei

Fiscale aftrekposten voor ondernemers

Bespaar geld en groei met onze tips! | Adfiadon

Als ondernemer voor de inkomstenbelasting, of je nu een eenmanszaak of vof hebt, wil je natuurlijk het meeste uit je belastingaangifte halen en zo min mogelijk belasting betalen. Je wilt je geld immers liever investeren in de groei en ontwikkeling van je bedrijf. Gelukkig bestaan er diverse fiscale regelingen en aftrekposten waar je als ondernemer gebruik van kunt maken. In deze blog gaan we dieper in op de belangrijkste fiscale aftrekposten voor ondernemers en geven we handige tips om het maximale belastingvoordeel te behalen.

Startersaftrek: zo bespaar jij als startende ondernemer op belastingkosten

Als startende ondernemer voor de inkomstenbelasting kun je direct profiteren van de startersaftrek. Dit is een extra aftrekpost die boven op de zelfstandigenaftrek komt. Om in aanmerking te komen voor de startersaftrek dien je te voldoen aan enkele voorwaarden. Klik hier en lees alles over de startersaftrek en hoe je optimaal gebruik kunt maken van deze fiscale aftrekpost.

Zelfstandigenaftrek 2023: Hoe je als ondernemer kunt profiteren van deze fiscale aftrekpost

Als ondernemer voor de inkomstenbelasting wil je graag gebruikmaken van de zelfstandigenaftrek, een van de belangrijkste fiscale afrekposten voor ondernemers. Klik hier en lees alles over de voorwaarden waaraan je moet voldoen en hoe je optimaal gebruik kunt maken van deze aftrekpost.

Mkb-winstvrijstelling: Hoe jij als mkb-ondernemer belasting kunt besparen

Als ondernemer voor de inkomstenbelasting kun je gebruikmaken van de mkb-winstvrijstelling, een aftrekpost op jouw winst. Klik hier en lees meer over de voorwaarden om gebruik te maken van de mkb-winstvrijstelling en hoe je als ondernemer belasting kunt besparen met deze aftrekpost.

S&O aftrek: investeer slim in jouw bedrijf met de R&D aftrekpost

Als ondernemer wil je graag vooroplopen in jouw branche en investeren in R&D. Gelukkig kun je als ondernemer deze kosten aftrekken van jouw winst door middel van de S&O-aftrek. Klik hier en lees in dit subblog meer over deze aftrekpost en aan welke voorwaarden je moet voldoen om hiervan te profiteren.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze fiscale aftrekposten en andere mogelijkheden om jouw belastingdruk te verlagen en meer geld over te houden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met ons voor deskundig advies en ondersteuning. Zo kun jij je volledig richten op het laten groeien van jouw bedrijf en ben je verzekerd van een optimale belastingaangifte.

Share:

Leave a Reply