Giraffeweg 2, 1338 EG Almere 085 - 487 79 50 hello@adfiadon.nl

Kom bij ons op de koffie

Giraffeweg 2, 1338 EG Almere

Bel ons voor een afspraak

085 - 487 79 50

Stuur ons een email

hello@adfiadon.nl

Wij helpen jou als Starter

Hoe kunnen wij helpen

Als startende ondernemer komt er veel op je af, zoals het opstellen van een ondernemingsplan, het kiezen van de juiste rechtsvorm, het regelen van de administratie, aanmelden bij instanties en het aanvragen van financiering. Gelukkig kunnen wij je helpen met al deze zaken en staan we klaar om je te ondersteunen op weg naar een succesvolle onderneming.
Voor startende ondernemers kan een efficiënte administratie zorgen voor overzicht en structuur

Starters begeleiden

Wij begeleiden jou als beginnende ondernemer

Maak de juiste keuze

Adfiadon jouw partner

Overweldigd door keuzes

Als beginnende ondernemer heb je veel keuzes te maken. Welke rechtsvorm past het beste bij jouw onderneming? Hoe regel je de administratie en belastingaangifte? En hoe zit het met verzekeringen en andere juridische zaken? Dit kan allemaal behoorlijk overweldigend zijn. Gelukkig staan wij voor je klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Ervaring en expertise

Als administratiekantoor hebben wij jarenlange ervaring in het begeleiden van beginnende ondernemers. Wij kennen de ins en outs van het ondernemerschap en helpen je graag op weg. Samen kijken we naar jouw situatie en maken we een plan op maat. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt voor jouw onderneming.

Ondersteuning op maat

Wij vinden het belangrijk om jou als beginnende ondernemer te begeleiden en ondersteunen bij het ondernemerschap. Of je nu vragen hebt over de administratie, de keuze van de juiste rechtsvorm of andere zaken, wij staan voor je klaar. Zo kun jij je focussen op het runnen van jouw onderneming en bouwen aan een succesvolle toekomst. Maak de juiste keuze en kies voor onze expertise en persoonlijke begeleiding.

Als beginnende ondernemer zul je ongetwijfeld te maken krijgen met uitdagingen en obstakels. Maar onthoud: elk obstakel is een kans om te groeien en te leren.

– Leo Gorseling

Wij helpen je met een plan op maat

Ontwikkel een Actieplan

Als startende ondernemer is het belangrijk om een goed actieplan te ontwikkelen. Hierin leg je vast wat je doelen zijn en hoe je deze gaat bereiken. Maar waar begin je? Geen zorgen, wij helpen je graag met het opstellen van een ondernemersplan op maat. Samen kijken we naar jouw doelen en mogelijkheden en maken we een plan dat past bij jouw onderneming. Zo kun jij met vertrouwen bouwen aan een succesvolle toekomst.

01

Ontdek jouw passie

De eerste stap in het ontwikkelen van een actieplan is het inventariseren van jouw doelen en mogelijkheden. Wat wil je bereiken met jouw onderneming? Wat zijn jouw sterke en zwakke punten? Welke kansen en bedreigingen zijn er in de markt? Samen met jou brengen we deze zaken in kaart en stellen we concrete doelen op.

02

Stel realistische doelen op

Op basis van de inventarisatie gaan we aan de slag met het plannen van de acties die nodig zijn om jouw doelen te bereiken. We stellen prioriteiten en maken een stappenplan dat past bij jouw onderneming. Hierbij houden we rekening met jouw beschikbare tijd en middelen, zodat het plan realistisch en haalbaar blijft.

03

Zet jouw dromen om in actie

Met het actieplan op zak kun je aan de slag met de uitvoering. Hierbij staan we je uiteraard bij met advies en ondersteuning. Tussentijds evalueren we de voortgang en passen we het plan aan indien nodig. Zo houden we de focus op de gestelde doelen en zorgen we dat je op koers blijft.

Wij helpen jou bij elke stap

Laat ons je helpen! Neem vandaag nog contact op en samen zetten we de eerste stap richting succes!

Wij zijn er voor jou

onze diensten omvatten

Als startende ondernemer komt er veel op je af en is het soms lastig om het overzicht te bewaren. Wij begrijpen dat en daarom bieden wij diverse diensten aan om jou als startende ondernemer te ondersteunen. Zo kun je je focussen op wat echt belangrijk is: het opbouwen van jouw onderneming.

Zes voordelen van onze starters begeleiding

Ondernemingsplan

Start jouw onderneming op een sterke basis. Laat ons je helpen bij het opstellen van een gedegen ondernemingsplan.

Administratieve ondersteuning

Richt je op jouw onderneming, laat ons jouw administratie regelen. Wij helpen je graag bij het op orde houden van je financiële zaken.

Rechtvorm kiezen

Kies de juiste rechtsvorm voor jouw onderneming. Onze experts adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze.

Aanmelden bij instanties

Voorkom administratieve rompslomp. Wij melden jouw onderneming aan bij de verschillende instanties.

Financieringsaanvraag

Financiering nodig? Wij helpen je bij het aanvragen van de juiste financiering voor jouw onderneming.